Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Διακήρυξη ανοιχτού διεθνή δημόσιου διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ροδόπης για το σχολικό έτος 2013-2014 συνολικού προϋπολογισμού 625.823,15€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ροδόπης για το σχολικό έτος 2013-2014 συνολικού προϋπολογισμού 625.823,15€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

1. Αναθέτουσα Αρχή : Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δ/νση Οικονομικού

Ταχ. Δ/νση: Δημοκρατίας 1, 69100, Κομοτηνή.

   Τηλέφωνο: 25313-50311FAX: 25313-50307

   E−mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Website: www.pamth.gov.gr

2. Αριθμός προκήρυξης: 02/2013

3. Είδος σύμβασης : Μεταφορά μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ροδόπης για το σχολικό έτος 2013-2014.

4. Είδος διαγωνισμού – Διαδικασία – Κριτήριο κατακύρωσης

 Η ανάθεση της σύμβασης θα γίνει μέσω διαδικασίας διεθνή δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμούμε κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης και την ισχύουσα νομοθεσία  .

5.Τίτλος και Περιγραφή προμήθειας.

Ανάδειξη αναδόχων για τη μεταφορά μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ροδόπης για το σχολικό έτος 2013-2014, συνολικού προϋπολογισμού 625.823,15€ συμπεριλαμβανομένου του  ΦΠΑ.

  6. Διάρκεια σύμβασης.

   Έως 31-8-2014

7. Προϋπολογισμός σύμβασης.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 625.823,15€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η πληρωμή  του  αναδόχου θα γίνει σύμφωνα με το τεύχος του διαγωνισμού. 

8. Διάθεση των εγγράφων στοιχείων του διαγωνισμού

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα τεύχη της αναλυτικής διακήρυξης για τη μεταφορά μαθητών από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης: Δ/νση Οικονομικού, Ταχ.Δ/νση: Δημοκρατίας 1, Τ.Κ: 69100 Κομοτηνή, Τηλέφωνα: 25313-50311, FAX: 25313-50307 και σε ηλεκτρονική μορφή από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης www.pamth.gov.gr.

9. Χρόνος, τόπος και γλώσσα υποβολής των προσφορών.

α) Η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει στις 01-10-2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.30.  Σε αντίθετη περίπτωση δεν λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται.

β)Ο τόπος κατάθεσης των προσφορών είναι η έδρα της υπηρεσίας Οικονομικού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δημοκρατίας 1, Τ.Κ. 69100 Κομοτηνή.

γ) Οι προσφορές υποβάλλονται σε δύο (2) αντίγραφα (πρωτότυπο και αντίγραφο).

δ) Γλώσσα σύνταξης των προσφορών είναι η Ελληνική.

10. Ημερομηνία, ώρα, τόπος αποσφράγισης προσφορών

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 02-10-2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δ/νση Οικονομικού, Δημοκρατίας 1, στην Κομοτηνή, 1ος όροφος, στο Γραφείο Συσκέψεων Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.

11.Δικαίωμα Συμμετοχής.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν έλληνες πολίτες, αλλοδαποί, Νομικά Πρόσωπα

ημεδαπά ή αλλοδαπά, Συνεταιρισμοί, Ενώσεις Προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά με αντικείμενο απασχόλησης τη μεταφορά προσώπων.

      Δεν γίνονται δεκτοί στη διαδικασία και χαρακτηρίζονται ως μη αποδεκτοί   συμμετέχοντες:

1.      Όσοι αποκλείστηκαν τελεσίδικα από διαγωνισμούς για προμήθειες του Δημοσίου με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης.

2.       Όσοι απώλεσαν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε δημόσιους διαγωνισμούς με απόφαση άλλης Δημόσιας Υπηρεσίας ή Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. ή Α.Ε. του Δημοσίου Τομέα γιατί δεν εκπλήρωσαν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

3.      Όσα φυσικά ή νομικά πρόσωπα του εξωτερικού έχουν υποστεί αντίστοιχες με τις παραπάνω κυρώσεις.

4.      Οι ενώσεις προσώπων, σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις προϋποθέσεις αποκλεισμού της παραγράφου αυτής, ισχύει για ένα τουλάχιστον μέλος της.

5.      Κάθε υποψήφιος εφόσον έχει εκδοθεί σε βάρος του τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση που αφορά τα αδικήματα όπως αυτά περιγράφονται στη Διακήρυξη.

12. Εναλλακτικές προσφορές.

      Εναλλακτικές προσφορές ή αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.

13. Εγγυήσεις συμμετοχής.

      Κάθε προσφορά αυτών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό πρέπει υποχρεωτικά και με ποινή       

      αποκλεισμού να συνοδεύεται από Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής της οποίας το ποσό θα

      πρέπει να καλύπτει σε ΕΥΡΩ (€) ποσοστό 5% της  προϋπολογισθείσας αξίας για το μέρος της προσφερόμενης υπηρεσίας ( συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α.).

14. Ισχύς των προσφορών.

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους διαγωνιζόμενους εκατόν είκοσι (120) ημέρες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.

15. Νομοθετική κάλυψη της σύμβασης ανάθεσης.

      Η σύμβαση θα καλύπτεται από το νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει τις Δημόσιες Συμβάσεις    

      περί παροχής Υπηρεσιών και Αγαθών.

16. Πληροφορίες.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην αρμόδια  υπηρεσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Δ/νση Οικονομικού της ΠΑΜΘ, στα τηλέφωνα: 25313-50311, fax:25313-50307 και email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ.Θ 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΑΝΕΖΟΥΛΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Περίληψη διακήρυξης

Διαβάστηκε 2476 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 14:24

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή