Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την προμήθεια περιφερειακών και ανταλλακτικών Η/Υ

Η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ενδιαφέρεται για την προμήθεια των κάτωθι περιφερειακών και ανταλλακτικών Η/Υ με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά, για τις ανάγκες της Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ροδόπης και Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της ΠΑΜΘ:

 Α/Α  ΕΙΔΟΣ / ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 
 Κάρτα μνήμης RAM (SIMM), χωρητικότητας 2GB, τύπου DDR2 στα 800MHz  31
Εξωτερικός δικτυακός μαγνητικός δίσκος (NAS), 3,5’’, χωρητικότητας 2TB, με ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος.

Ενημερώνουμε ότι:
1. Πρόθεση της Διεύθυνσης Οικονομικού είναι η διερεύνηση των τρεχουσών αγοραίων τιμών, ώστε να είναι σε θέση να προϋπολογίσει με ακρίβεια το ύψος των αναγκαίων πιστώσεων που θα χρειαστεί για την αγορά των στοιχείων.
2. Οι προσφορές δεν είναι δεσμευτικές για την υπηρεσία, ούτε πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στην εν λόγω προμήθεια.
3. Η Διεύθυνση Οικονομικού θα προβεί στην προμήθεια των στοιχείων μετά από την έκδοση της σχετικής Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης.
4. Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν, με την φορολογική σφραγίδα του προσφέροντα, υπογεγραμμένες, στην Διεύθυνση Οικονομικού, Τμήμα Προμηθειών, Γραφείο 321 (Δημοκρατίας 1 – 69100 Κομοτηνή) έως την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:00. Επίσης είναι δυνατή και η αποστολή των προσφορών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (η-ταχ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) .
Πληροφορίες: Άγγελος Αντωνιάδης, τηλ.: 25313-50131, η-ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Προϊστάμενος

της Διεύθυνσης Οικονομικού ΠΑΜΘ

Τρύφων Εξάρχου

ΠΕ (Διοικ.Οικον.)

Σχετικό αρχείο

Διαβάστηκε 931 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 12:14

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή