Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωση μηχανημάτων

Η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. προτίθεται να εκτελέσει το έργο: «Εργασίες έμφραξης ρηγμάτων αναχωμάτων προσαγωγού διώρυγας στο αρδευτικό αντλιοστάσιο Φερών».Για την εκτέλεση των εργασιών του παραπάνω έργου θα απασχοληθούν τα παρακάτω χωματουργικά μηχανήματα:
 Εννέα (9) φορτηγά ανατρεπόμενα 15 m3 (αρχική τιμή μίσθωσης 50 €/ώρα),
 Δύο (2) φορτωτές 966 (αρχική τιμή μίσθωσης 60 €/ώρα),
 Ένας (1) προωθητής D8 (αρχική τιμή μίσθωσης 60 €/ώρα),
 Ένας (1) ισοπεδωτής (grader) CAT 12 (αρχική τιμή μίσθωσης 55 €/ώρα)
 Ένας (1)Μηχανικός εκσκαφέας λαστιχοφόρος(αρχική τιμή μίσθωσης 50€/ώρα) και Ένας (1) Οδοστρωτήρας με δόνηση άνω των 10t(αρχική τιμή μίσθωσης 50€/ώρα) .
Δικαίωμα συμμετοχής στην διαδικασία μίσθωσης έχουν όσοι διαθέτουν ιδιόκτητα μηχανήματα είτε για το σύνολο των αναγραφόμενων μηχανημάτων είτε μεμονωμένα και έχουν εκπληρώσει όλες τις ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις τους. Επίσης τα μηχανήματα για τα οποία θα δώσουν προσφορά θα διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ( να είναι ασφαλισμένα , να έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας , διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας κλ.π).
Επίσης στην διαδικασία μίσθωση δεν μπορούν να συμμετέχουν μηχανήματα που είναι δεσμευμένα σε άλλες παρόμοιες μισθώσεις και εκτελούνται στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν Έντυπο οικονομικής προσφοράς από τα γραφεία της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Έβρου Ι. Δραγούμη 1 Αλεξανδρούπολη ή διαφορετικά από την ηλεκτρονική σελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου .
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στα γραφεία της Δ.Τ.Ε Π.Ε. Έβρου (Ιωνος Δραγούμη 1 Αλεξ/πολη), μέχρι την 06-3-2015 και ώρα 15:00μμ, για να καταθέσετε τις προσφορές σας για τα παραπάνω μηχανήματα.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 19.311,00 € με Φ.Π.Α.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 02-03-2015
ΜΕΠ
Ο ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Ν. ΈΒΡΟΥ
α/α

ΜΑΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΟΛ. ΜΗΧ/ΚΟΣ με Δ΄β

Σχετικό αρχείο

Έντυπο προσφοράς

Διαβάστηκε 965 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή