Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Περίληψη διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού με κριτήριο τη «χαμηλότερη τιμή» του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ &ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ

ΠΡΟΓ/ΜΟΥ ΠΕΡ/ΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

 

Αλεξανδρούπολη 18/06/2015

Αριθ.Πρωτ. Η – 5330

ΑΔΑ : Ω4ΚΟ7ΛΒ-Ν01

Ανακοινώνεται ότι η Π.Α.Μ.Θ. (Π.E. Έβρου) προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο τη «χαμηλότερη τιμή» του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015» για την κάλυψη των αναγκών για το έτος 2015 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Π.Ε. Έβρου, ενδεικτικού προϋπολογισμού εβδομήντα δυο χιλιάδων ευρώ (72.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 29 / 06 / 2015, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ , και ώρα 10 π.μ στην Αλεξανδρούπολη, Ι. Δραγούμη 1, 68100 Αλεξανδρούπολη στα γραφεία της Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου) στο τηλέφωνο 25513-55832 & 25513-55837.

Λεπτομερείς όροι αναφέρονται στην Διακήρυξη της Οικονομικής Επιτροπής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, η οποία έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Π.Α.Μ.Θ. (Π.Ε. Έβρου) και διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ: www.pamth.gov.gr.

Δείτε το πλήρες κείμενο της διακήρυξης pdf

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ.Θ

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστηκε 638 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή