Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Μετάθεση ημερομηνίας διεξαγωγής πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας ασφάλισης των πάσης φύσεως οχημάτων των επιτελικών υπηρεσιών της ΠΑΜΘ και της Π.Ε. Ροδόπης (Διαγωνισμός 5/2015)

Ανακοινώνουμε την μετάθεση, για τεχνικούς λόγους, της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών για τον πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό 5/2015 που αφορά στην παροχή υπηρεσίας ασφάλισης των πάσης φύσεως οχημάτων των επιτελικών υπηρεσιών της ΠΑΜΘ και της Π.Ε. Ροδόπης για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους ενδεικτικού προϋπολογισμού 15.000,00€.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 26η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30 στο γραφείο Συσκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, στον 1ο όροφο της Π.Ε Ροδόπης (πρώην Διοικητήριο), Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

 

Με εντολή Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ.

Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικού

Τρύφων Εξάρχου

ΠΕ (Διοικ.-Οικον.)

Διαβάστηκε 643 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή