Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη μεταφορικού έργου που αφορά σε νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών για το σχολικό έτος 2015-2016

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με την αριθ. 880/πρ44/19.11.2015 Απόφαση (ΑΔΑ:Β8ΡΓ7ΛΒ-9ΑΨ), ενέκρινε τα νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2015-2016 της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, όπως αυτά περιγράφονται στο κατωτέρω πίνακα, και με κόστος αυτό που εξάγεται από το μαθηματικό τύπο που ορίζει η υπ’ αριθ. 24001/11-6-2013 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ1449/τ.Α’/2013) των Υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Παιδείας & Θρησκευμάτων και Πολιτισμού-Αθλητισμού.

 

Α/Α

Αριθ. 

Δρομολογίου

Διαδρομές

Αριθμός

Μαθητών

Μεταφορικό

Μέσο

Ώρες

προσέλευσης

αποχώρησης

Καθαρή τιμή

Δρομολογίου

με επιστροφή   βάσει τύπου

(€)

1.

001/15

Λοφάριο – Δ.Σ. Σαπών

8

Minibus

08:00-13:30

58,88

2.

002/15

Μικρό Πιστό – Νηπιαγωγείο Λυκείου

4

Ταξί

08:00-12:30

17,79

3.

003/15

Αρσάκειο – Νηπιαγωγείο Σαπών

4

Ταξί

08:00-12:30

16,61

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης (παρ.2, αρθρ.2, ΠΝΠ10.09.2015/ ΦΕΚ108/ τ.Α’/10.09.15) για την ανάδειξη αναδόχων μεταφοράς μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε.Ροδόπης, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:
α) Τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα,
β) Ενώσεις επαγγελματιών που υποβάλλουν κοινή προσφορά,
γ) Συνεταιρισμοί,
δ) Κοινοπραξίες, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο αντικείμενο της παρούσας.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία οφείλουν να καταθέσουν μαζί με την οικονομική τους προσφορά:
Υπεύθυνη δήλωση (Ν1599/86) στην οποία θα αναφέρεται ότι:
• Δεν έχουν καταδικαστεί με αμετάκλητη απόφαση για τα αδικήματα της απάτης, δωροδοκίας, υπεξαίρε-σης, πλαστογραφίας, ψευδορκίας, δόλιας χρεοκοπίας, εκβίασης, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνω-ση, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή για κάποιο από τα αδικήματα του Αγορανομικού Κώδικα, σχετικά με την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.
• Δεν τελούν σε πτώχευση και σε διαδικασία κήρυξης πτώχευσης.
• Είναι εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο (εφόσον απαιτείται)
• Είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμεροι.
• Κατέχουν την επάρκεια μέσων και την τεχνική δυνατότητα εκτέλεσης των δρομολογίων για τα οποία υποβάλλουν τη προσφορά.
• Θα προσκομίσουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά και έγγραφα, όταν τους ζητηθούν, προκειμένου να αποδείξουν την ακρίβεια των δηλωθέντων.

Η προσφερόμενη τιμή είναι το κόστος ανά δρομολόγιο άνευ Φ.Π.Α., εφαρμοζόμενης της αντίστοιχης έκπτωσης σε ακέραιες τιμές μονάδος, που προσφέρει ο συμμετέχων στην προϋπολογισθείσα τιμή, έτσι όπως έχει τεθεί από την Περιφέρεια και αναγράφεται στον πίνακα. Στην προσφερόμενη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Οι οικονομικές προσφορές θα δίνονται ανά δρομολόγιο.
Η τελική προσφερόμενη τιμή θα πρέπει να δίνεται σε ΕΥΡΩ, μετά την εφαρμογή της έκπτωσης σε ακέραιες τιμές μονάδος στην αξία έκαστου δρομολογίου.
Κριτήριο κατακύρωσης για την τελική επιλογή του αναδόχου θα είναι η χαμηλότερη τιμή για κάθε δρομολόγιο.

Οι οικονομικές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σφραγισμένες, με την φορολογική σφραγίδα του προσφέροντα, υπογεγραμμένες και σε σφραγισμένους φακέλους, στην ΠΕ Ροδόπης, Διεύθυνση Οικονομικού, Τμήμα Προμηθειών, Γραφείο 321 (Λεωφ. Δημοκρατίας 1 – 69100 Κομοτηνή) έως την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00.

Πληροφορίες: Άγγελος Αντωνιάδης, τηλ. 25313-50131, η-ταχ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο Προϊστάμενος
της Διεύθυνσης Οικονομικού ΠΑΜΘ
Α.Α.

Σοφοκλής Γεμενετζής
ΠΕ (Διοικ.Οικον.)

Διαβάστηκε 566 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή