Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών ιατρού εργασίας

  

Η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ανακοινώνει ότι πρόκειται να προβεί στη σύναψη, με απ’ ευθείας ανάθεση, σύμβασης παροχής υπηρεσιών και πρόληψης για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων των υπηρεσιών της, με έναν (1) Ιατρό εργασίας κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν3850/2010 (ΦΕΚ 177Α) «Υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων», με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, μεταξύ των προσφορών που ικανοποιούν τους όρους και προδιαγραφές της Πρόσκλησης.

Η σύμβαση θα είναι ετήσια και η χρονική απασχόληση του καθορίζεται από συντελεστές του άρθρου 21 του Ν.3850/2010(ΦΕΚ Α’ 84/2-6-2010), όπως εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα :

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

(ΜΟΝΙΜΟΙ/ΑΟΡΙΣΤΟΥ/ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΙΑΤΡΟΥ/ΕΤΟΣ/ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

ΩΡΕΣ ΕΤΗΣΙΑΣ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

57

Γ

0,4

22,80

126

Β

0,6

75,60

ΣΥΝΟΛΟ 183

   

ΣΥΝΟΛΟ 98,40 ΩΡΕΣ

Για να γίνουν δεκτές οι προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν φάκελο που θα φέρει εξωτερικά την ένδειξη :

«Προσφορά για Παροχή Υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας»

μέχρι την 18/12/2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού / Τμήμα Προμηθειών, 2ος όροφος, γραφείο 220, Διοικητήριο Ξάνθης, και θα περιέχει :

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία :

  1. Αντίγραφο πτυχίου.
  2. Αντίγραφο τίτλου ειδικότητας (εάν υπάρχει).
  3. Άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος.
  4. Πιστοποιητικό εγγραφής στον Ιατρικό Σύλλογο.
  5. Αποδεικτικό Προϋπηρεσίας.

(Τα ανωτέρω δικαιολογητικά προσκομίζονται με τη μορφή ευκρινών φωτοαντιγράφων).

  1. Υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/86) στην οποία θα αναφέρεται ότι :

·          α) Δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλευσης της γενετήσιας ζωής.

·          β) Δεν έχουν παραπεμφθεί, ως υπόδικοι, με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της πςρίπτωσης α΄, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.

·         γ) Δεν έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα λόγω καταδίκης και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.

·         δ) Δεν τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.

·         Δεν τελούν υπό πτώχευση και σε διαδικασία κήρυξης πτώχευσης.

·         Είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμεροι.

·         Κατέχουν την επιστημονική επάρκεια, την επαγγελματική ικανότητα και την τεχνική δυνατότητα εκτέλεσης του περιγραφόμενου έργου.

·         Θα προσκομίσουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά και έγγραφα, όταν τους ζητηθούν, προκειμένου να αποδείξουν την ακρίβεια των δηλωθέντων.

7. Οικονομική προσφορά, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη με τη φορολογική σφραγίδα  του προσφέροντα, στην οποία θα αποτυπώνεται η προσφερόμενη τιμή.

 

 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι ώρες απασχόλησης του Ιατρού Εργασίας όπως υπολογίζονται σύμφωνα με το προσωπικό που υπηρετεί σήμερα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης είναι 98,40 ώρες/έτος.

Ο παραπάνω χρόνος θα αυξομειώνεται αναλόγως της αύξησης ή της μείωσης του προσωπικού. Το πρόγραμμα κατανομής του παραπάνω χρόνου θα συμφωνείται από κοινού από τον ανάδοχο του έργου και τον εργοδότη.

Απαραίτητες προϋποθέσεις - Προσόντα Ιατρού Εργασίας (αρθ. 16 Ν.3850/2010)

  1. Ο ιατρός εργασίας πρέπει να κατέχει και να ασκεί την ειδικότητα της ιατρικής της εργασίας, όπως πιστοποιείται από τον οικείο ιατρικό σύλλογο.
  2. Κατ’ εξαίρεση, τα καθήκοντα του ιατρού εργασίας, όπως αυτά προβλέπονται στον παρόντα κώδικα, έχουν δικαίωμα να ασκούν:

α) Οι ιατροί χωρίς ειδικότητα, οι οποίοι στις 15.5.2009 είχαν συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ιατρού εργασίας με επιχειρήσεις και αποδεικνύουν την άσκηση των καθηκόντων αυτών συνεχώς επί επτά τουλάχιστον έτη.

β) Οι ιατροί οι οποίοι στις 15.5.2009 εκτελούσαν καθήκοντα ιατρού εργασίας χωρίς να κατέχουν ή να ασκούν τίτλο ειδικότητας της ιατρικής της εργασίας, αλλά τίτλο άλλης ειδικότητας.

  1. Τα καθήκοντα του ιατρού εργασίας δύνανται να ασκήσουν τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα (ΕΞ.Υ.Π.Π)

Προϋπολογισμός-Κόστος-Αμοιβές-Χρονική διάρκεια

  1. Το συνολικό ποσό για το έργο του Ιατρού ασφαλείας στην ΠΕ Ξάνθης για ένα έτος και για τις προαναφερθείσες ώρες, προϋπολογίζεται στις € 2.800 με ΦΠΑ.
  2. Η διάρκεια της σύμβασης παροχής υπηρεσιών ιατρού εργασίας ορίζεται από την υπογραφή της και ισχύει για ένα έτος.

Υποχρεώσεις Εργοδότη

Οι υποχρεώσεις του εργοδότη καθώς και του Ιατρού εργασίας, καθορίζονται με κάθε λεπτομέρεια στις σχετικές διατάξεις του Ν.3850/2010.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης / Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού / Τμήμα Προμηθειών τηλ: 25313-50203 και 50394.

Η παρούσα να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Διοικητήριο, 2ο όροφος, Ξάνθη) από σήμερα έως και την ημέρα λήξης της διαδικασίας (18/12/2015) και στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. (www.pamth.gov.gr) και (www.pexanthis.gr)

                      

  Με εντολή Περιφερειάρχη

 η Προϊσταμένη της  Δ/νσης

Διοικητικού-Οικονομικού

                                                                                                                                                                                                                                                  Δερμενούδη Παναγιώτα                                                                                                      

      

 

Διαβάστηκε 554 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή