Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Διακήρυξη μειοδοτικής φανέρης και προφορικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Γραφείου Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πληροφορίες : Μ. Φραγκιαδουλάκη

Τηλέφωνο : 25513-50570

TELEFAX : 25513-50404

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξανδρούπολη 28/03/2016

Αρ. Πρωτ.: οικ. τ.τ.1207

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διακηρύττει ότι εκτίθεται σε μειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η μίσθωση από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ακινήτου 60-80.τ.μ. στον Δήμο Σουφλίου, εντός του οικισμού Σουφλίου, που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση του Γραφείου Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για τα επόμενα δέκα (10) έτη.Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που είναι ιδιοκτήτες ακινήτων κατάλληλων για τον ανωτέρω σκοπό, να αποστείλουν τις έγγραφες προσφορές τους, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού, στο κατάστημα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 40 στην Αλεξανδρούπολη Τ.Κ. 68132, γραφείο 5, όροφος 4ος.e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Μαζί με την προσφορά υποβάλλεται και εγγυητική επιστολή, το ποσό της οποίας υπολογίζεται σε ποσό 80,00 € που κατατίθεται, και σε περίπτωση που ο τελευταίος μειοδότης αρνηθεί να υπογράψει τη σύμβαση εντός της δεκαήμερης προθεσμίας μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας, η εγγύηση καταπίπτει υπέρ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Λεπτομερείς όροι αναφέρονται στην αριθμ. 04/2016 Διακήρυξη της Οικονομικής Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με ειδική μνεία της εφαρμογής των διατάξεων των άρθρων 19, 20 και 21 του Π.Δ.242/96.

Δείτε το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης pdf

 

Ο Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Δημήτριος Πέτροβιτς

Διαβάστηκε 624 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 14:26

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή