Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Ανάκληση εγγράφων

Ανακαλούμε τα Αρ. πρ. 260/27-01-2017 και 295/27-01-2017 έγγραφά μας με θέμα«Απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν το Διεθνή Ανοιχτό Διαγωνισμό 1/2016 της Π.Α.Μ.Θ. «Ενέργειες καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (συνέχιση του έργου 2013/ΕΠ03100000) για τα έτη 2017 έως και 2019» ως εκπρόθεσμα.
Για όλα τα δικαιολογητικά συμμετοχής του Διαγωνισμού 1/2016 ισχύουν τα αναγραφόμενα στην προκήρυξη με (ΑΔΑ 6ΑΩ57ΛΒ-8ΘΥ).
Η Επιτροπή διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών κατά την εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας δύναται να ζητήσει διευκρινιστικά έγγραφα.
Για την αποφυγή της σύγχυσης που ενδεχομένως δημιουργήθηκε λόγω της εκπρόθεσμης απάντησης που δόθηκε και με σκοπό την ίση μεταχείριση όλων των υποψηφίων, θα γίνουν αποδέκτες στα πλαίσια του διαγωνισμού όλες οι Υπεύθυνες
Δηλώσεις ανεξαρτήτως εάν έχουν θεωρηθεί ή όχι από δημόσιο φορέα ή ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής. Η Επιτροπή του διαγωνισμού θα ζητήσει ως συμπληρωματικά δικαιολογητικά τις Υπεύθυνες Δηλώσεις που δεν φέρουν τη σχετική θεώρηση.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

Σχετικό αρχείο

Διαβάστηκε 626 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή