Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Εκμίσθωση και εκμετάλλευση του ακινήτου των Ιαματικών Πηγών Ελευθερών και των επ' αυτού εγκαταστάσεων (οικόπεδο, κτιριακές εγκαταστάσεις λουτρών και τουριστικό συγκρότημα)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Αριθμ. 01/2017
Η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. με την υπ' αριθμ 1/163/21-06-2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προκηρύσσει Δημοπρασία για την «Εκμίσθωση και εκμετάλλευση του ακινήτου των Ιαματικών Πηγών Ελευθερών και των επ' αυτού εγκαταστάσεων (οικόπεδο, κτιριακές εγκαταστάσεις λουτρών και τουριστικό συγκρότημα) για χρήση κέντρου υδροθεραπείας και καταλυμάτων, με δυνατότητα να αναπτυχθεί κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με ιατρικό και θεραπευτικό τουρισμό, όπως και κάθε άλλη τουριστική και εμπορική δραστηριότητα».

Η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΜΘ ΑΕ, προκηρύσσει δημοπρασία για την εκμίσθωση και εκμετάλλευση του ακινήτου, των Λουτρών των Ελευθερών.

Οι Ιαματικές πηγές Ελευθερών Καβάλας βρίσκονται 42 χλμ από την Καβάλα, στην εθνική οδό προς Θεσσαλονίκη, μέσα σε μια κατάφυτη κοιλάδα που διασχίζεται από τον ποταμό Μαρμαρά και απέχουν 1,5 χλμ από τη θάλασσα. Οι τέσσερις θερμές πηγές θεραπεύουν τους ρευματισμούς και άλλες παθήσεις.

Ο διαγωνισμός θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουλίου, 9.00 με 10.00 το πρωί, χρόνος υποβολής δικαιολογητικών, διενέργεια δημοπρασίας, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://aenak.kavala.gr/index.php/prokyrixeis

     

 

Διαβάστηκε 966 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή