Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Περίληψη διακήρυξης ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου προμήθειας εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου Ιωακείμειου Γηροκομείου Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ


Αλεξανδρούπολη, 10/07/2017

Αριθ.Πρωτ. οικ.3005

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Π.Α.Μ.Θ. Περιφερειακή Ενότητα Έβρου προκηρύσσει Διεθνή Ηλεκτρονικό Ανοικτό Μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές σε €, για την ανάδειξη αναδόχου προμήθειας εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου Ιωακείμειου Γηροκομείου Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης, με κριτήριο αξιολόγησης τη συμφερότερη από οικονομικής άποψης οικονομική προσφορά βάσει τιμής, δηλ. την χαμηλότερη οικονομική προσφορά. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των πεντακοσίων είκοσι τεσσάρων χιλιάδων εκατόν ενενήντα τριών ευρώ και πενήντα πέντε λεπτών (524.193,55 €) ή εξακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (650.000,00 €) με ΦΠΑ 24%, με δυνατότητα υποβολής προσφοράς είτε για μια είτε για περισσότερες Ομάδες του διαγωνισμού, αλλά πάντα στο σύνολο της κάθε Ομάδας.

Θα βαρύνει την πίστωση του έργου του Προγράμματος Δημοσίου Επενδύσεων «Προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία του Νέου Ιωακείμειου Γηροκομείου Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης» (Κ.Ε. 2016ΕΠ03100000) της ΣΑΕΠ 031 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνει σύμφωνα με το τεύχος του διαγωνισμού.

1. Αναθέτουσα Αρχή : Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Περιφερειακή Ενότητα Έβρου) που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη του Νομού Έβρου, επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 40, Τ.Κ. 68100. Ενεργεί ως φορέας υλοποίησης για λογαριασμό της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, βάσει της από 19-05-2017 (ΑΔΑ: 6ΑΩΟ7ΛΒ-168) Προγραμματικής σύμβασης που συνάφθηκε μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

2. Αριθμός προκήρυξης: 06/2017

3. Είδος σύμβασης : Προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου Ιωακείμειου Γηροκομείου Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης.

4. Είδος διαγωνισμού – Διαδικασία – Κριτήριο κατακύρωσης

Η ανάθεση της σύμβασης θα γίνει μέσω διαδικασίας ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομικής άποψης οικονομική προσφορά βάσει τιμής ανά Ομάδα, δηλ. την χαμηλότερη οικονομική προσφορά, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης και την ισχύουσα νομοθεσία.

5.Τίτλος και Περιγραφή προμήθειας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

6. Διάθεση των εγγράφων στοιχείων του διαγωνισμού

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης θα διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του ιστοτόπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονία & Θράκης στη διεύθυνση http://www.pamth.gov.gr.

7. Χρόνος, τόπος και γλώσσα υποβολής των προσφορών.

Οι οικονομικοί φορείς που συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία, έχουν πρόσβαση στα έγγραφα που παράγονται στο Σύστημα με τον τρόπο και στο χρόνο που ορίζεται από τις κατά περίπτωση κείμενες διατάξεις, εφαρμοζόμενων κατά τα λοιπά των διατάξεων του άρθρου 5 του ν. 2690/1999, των διατάξεων για το ηλεκτρονικό δημόσιο έγγραφο (ΥΑΠ/Φ.40.4/3/1031/2012 ΦΕΚ Β' 1317/23.04.2012)

Γλώσσα σύνταξης των προσφορών είναι η Ελληνική.

8. Ημερομηνία, ώρα, τόπος αποσφράγισης προσφορών

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 17/08/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. στην Π.Α.Μ.Θ (Περιφερειακή Ενότητα Έβρου), Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού, Καραολή & Δημητρίου 40, στην Αλεξανδρούπολη, 4ος όροφος, 5ο Γραφείο.

9. Δικαίωμα Συμμετοχής.

Ως κριτήριο επιλογής τίθεται μόνον η καταλληλότητα για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας και ως εκ τούτου στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί οικονομικοί φορείς και ενώσεις αυτών, όπως αυτοί προσδιορίζονται στο άρθρ. 25 του Ν. 4412/2016, που ασκούν νόμιμα την εμπορία ή διακίνηση των υπό προμήθεια ειδών στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή, δυνάμει της νομοθεσίας του κράτους στο οποίο είναι εγκατεστημένοι, και πληρούν τις προϋποθέσεις των άρθρ. 73-75 του Νόμου αυτού.

10. Εναλλακτικές προσφορές.

Εναλλακτικές προσφορές ή αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.

11. Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης.

Η διάρκεια υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης καθορίζεται μέχρι τις 31-12-2017. Ως χρόνος έναρξης θεωρείται η ημερομηνία υπογραφής της

12 Εγγυήσεις συμμετοχής.

Κάθε προσφορά αυτών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό πρέπει υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού να συνοδεύεται από Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής της οποίας το ποσό θα πρέπει να καλύπτει σε ΕΥΡΩ (€) ποσοστό 1% της προϋπολογισθείσας αξίας για το μέρος της προσφερόμενης ποσότητας (μη συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α.)

13. Ισχύς των προσφορών.

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους διαγωνιζόμενους εκατόν ογδόντα (180) ημέρες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.

14. Νομοθετική κάλυψη της σύμβασης ανάθεσης.

Η σύμβαση θα καλύπτεται από το νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει τις Δημόσιες Συμβάσεις περί παροχής Υπηρεσιών και Αγαθών.

15. Πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Α.Μ.Θ. (Περιφερειακή Ενότητα Έβρου), Δ/νση Διοικητικού - Οικονομικού, Τμήμα Προμηθειών στα τηλέφωνα: 25513-57215, 25513-50570, fax: 25513-50404, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Δείτε το πλήρες κείμενο της διακήρυξης pdf


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α. Μ. – Θ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ

Διαβάστηκε 460 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή