Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Ανακοίνωση επί της αριθμ. 06/2017 Διακήρυξης του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου ΙΩΑΚΕΙΜΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ.: 68132 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πληροφορίες : Μ. Φραγκιαδουλάκη

Τηλέφωνο: 25513-50570

TELEFAX: 25513-50404

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξανδρούπολη 27/07/2017

Αρ. Πρωτ.: οικ.3288

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜ. 06/2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ Της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με αφορμή τα με ημερομηνία 20/07/17 αιτήματα που υποβλήθηκαν στην Υπηρεσία μας από την ΕΤΑΙΡΙΑ Δ.& Κ. ΠΑΠΑΧΑΣΤΑΣ ΟΕ και την εταιρεία Π. ΤΣΟΥΡΙΔΗΣ αντίστοιχα, επί της αριθ. 06/2017 διακήρυξης για την προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου Ιωακείμειου γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης, παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις:

1. όπου αναφέρεται «από mdf επενδυμένο με φύλλο καπλαμά οξιάς ή δρυς» όπου δεν διευκρινίζεται η βαφή, ισχύουν τα εξής: το φύλλο καπλαμά οξιάς ή δρυς κατ΄ επιλογή θα βαφτεί με δύο στρώσεις σιλλερ και τελείωμα ματ. Ενδιάμεσα, σε κάθε στρώση, φινίρισμα με τον κατάλληλο τύπο γυαλόχαρτου.

2. όπου αναφέρεται «θα πρέπει το προϊόν να διαθέτει πιστοποιητικό σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001: 2008 & 14001:2004» εννοείται ο προμηθευτής του προϊόντος και όχι ο κατασκευαστής.

3. σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές των κουρτινών, συμπληρωματικά διευκρινίζεται ότι το μήκος των κουρτινόξυλων θα ληφθεί υπόψη από τα ανοίγματα βάσει των Κατόψεων του κτιρίου. Οι κουρτίνες θα είναι Α΄ ποιότητας, βαμβακερές, βραδύκαυστες και χρώματος κατ΄ επιλογήν επί τόπου του έργου.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη

Του Τμήματος

Μαρία Φραγκιαδουλάκη

Διαβάστηκε 437 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή