Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προμήθειας καυσόξυλων για τα εργοτάξια Αλεξανδρούπολης - Άνθειας και Σοφικό της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ

ΠΡΟΓ/ΜΟΥ ΠΕΡ/ΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ


Αλεξανδρούπολη 11-9-2017

Αριθμ. Πρωτ.H-8506


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΝΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΚΟ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ.

Ανακοινώνεται ότι, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για την προμήθεια καυσόξυλων στα εργοτάξια Αλεξανδρούπολης - Άνθειας και Σοφικό της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Έβρου, θα δεχτεί οικονομικές προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά κυβικό μέτρο ( X.K.M.)

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν το συνημμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς (ιδιοχείρως, ταχυδρομικώς, fax, e-mail).

Οι Προσφορές πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 15-9-2017 στις 14.30 π.μ. στην Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου Ταχ. Διεύθυνση: Ι.Δραγούμη 1,ΤΚ 68132 Αλεξανδρούπολη, Τηλέφωνο: 25513-55837, 838 fax: 25513-55835,

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

-Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στις 3.000 με Φ.Π.Α. και η δαπάνη θα βαρύνει τον Προϋπολογισμό εξόδων της Π.Α.Μ.-Θ. ειδικού φορέα Κ.Α.Ε. - 4072.1512.0001 του οικ. έτους 2017.

-Oι προσφορές δεν είναι δεσμευτικές για την Π.Ε Έβρου, ούτε υποχρεούται να προχωρήσει

άμεσα στην υπόψη προμήθεια.

-Η παράδοση της προμήθειας θα γίνει στα εργοτάξια Αλεξανδρούπολης - Άνθειας και Σοφικό της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Έβρου στο χώρο που θα υποδειχθεί από την υπηρεσία μας.

-Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διατηρεί το δικαίωμα αύξησης ή μείωσης των ποσοτήτων

αν υπηρεσιακές ανάγκες το επιβάλλουν.

-Οι προσφερόμενες τιμές, θα ισχύουν σε πιθανή επόμενη προμήθεια και θα έχουν ισχύ τουλάχιστον 210 ημερών.

-Οι προσφερόμενες τιμές να συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

-Όλες οι νόμιμες κρατήσεις, θα βαρύνουν το μειοδότη.

Η μη τήρηση των αναγραφόμενων στο έντυπο της οικονομικής προσφοράς αποτελεί λόγο απόρριψης και η προμήθεια θα ανατεθεί στον προσφέροντα με την αμέσως επόμενη χαμηλότερη τιμή.

Η παρούσα, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Ε Έβρου, www.peevrou.eu, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης doc

 

Μ.Ε.Π.

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΜΑΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΟΛ.ΜΗΧ/ΚΟΣ Α'β

 

Διαβάστηκε 532 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 15:08

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή