Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια καυσίμων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡ/ΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΑΠΟΚ. ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ταχ. Δ/νση : Κων/πόλεως 147

Ταχ. Κωδ. : 68200, Ορεστιάδα

Πληροφορίες : Μενεξόπουλος Δημήτριος

Τηλέφωνο : 25520-28666

TELEFAX : 25520-25223

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη, 22/01/2018

Αρ. Πρωτ. : H-364


ΘΕΜΑ : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια υγρών καυσίμων

Ανακοινώνεται ότι η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Έβρου, θα δεχτεί οικονομικές προσφορές για την προμήθεια υγρών καυσίμων (βενζίνη αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης) συνολικού προϋπολογισμού 2.400 € με Φ.Π.Α. για τις ανάγκες κίνησης των υπηρεσιακών οχημάτων του Αποκ. Τμήματος Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο-Μάρτιο 2018, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να υποβάλλουν το έντυπο οικονομικής προσφοράς σε κλειστό φάκελο το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26/1/2018 στις 14:30 στα γραφεία του Αποκ. Τμήματος Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας, Ταχ. Διεύθυνση: Κων/πόλεως 147, Τ.Κ. 68200, Ορεστιάδα, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2552351542, fax: 2552351549.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ποσοστό έκπτωσης που προσφέρουν επί της μέσης τιμής πώλησης καυσίμων, όπως αυτή διαμορφώνεται και αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Καταναλωτή / Τμήμα παρατηρητήριο τιμών (fuelprices.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ορεστιάδα, ώστε να είναι δυνατός ο άμεσος ανεφοδιασμός των υπηρεσιακών οχημάτων που έχουν έδρα το Αποκεντρωμένο Τμήμα Τεχνικών Έργων Ορεστιάδας.

Όλες οι νόμιμες κρατήσεις θα βαρύνουν το μειοδότη.

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης doc


Μ.Ε.Π.

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡ/ΝΗ Δ.Τ.Ε Π.Ε. ΕΒΡΟΥ

Μαυράκη Χριστίνα

Πολιτικός Μηχανικός με Α΄β

Διαβάστηκε 571 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή