Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή οικονομικών προσφορών προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για υπηρεσιακά οχήματα της Π. Ε. Έβρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 07-03-2018

ΑΡ. ΠΡΩΤ : Η - 1749

 

Θέμα :Δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή οικονομικών προσφορών προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για υπηρεσιακά οχήματα της Π. Ε. Έβρου.

Ανακοινώνεται ότι η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου θα δεχτεί οικονομικές προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή (μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης) στο σύνολο επί της μέσης ημερήσιας τιμής πώλησης του Ν. Έβρου, για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες των υπηρεσιακών οχημάτων της, όπως ανακοινώνεται καθημερινά στο www.fuelprices.gr.

Η προμήθεια υγρών καυσίμων (αμόλυβδης βενζίνης, πετρελαίου κίνησης) και λιπαντικών αφορά τα υπηρεσιακά οχήματα της Π. Ε. Έβρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν έγκαιρα το συνημμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς στη Δ. Τ. Ε. της Π. Ε. Έβρου (ταχυδρομική διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 1, Τ. Κ. 68133 Αλεξανδρούπολη).

Οι προσφορές δεν θα είναι δεσμευτικές για την Π. Ε. Έβρου και ούτε θα υποχρεούται να προχωρήσει άμεσα στην προμήθεια.

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διατηρεί το δικαίωμα αύξησης ή μείωσης της ποσότητας αν υπηρεσιακές ανάγκες το επιβάλλουν και το ύψος της προϋπολογισθείσας δαπάνης το επιτρέπει.

Οι προσφερόμενες τιμές να συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Η μη τήρηση των αναγραφόμενων στο έντυπο της οικονομικής προσφοράς αποτελεί λόγο απόρριψης και η προμήθεια θα ανατεθεί στον προσφέροντα με την αμέσως επόμενη χαμηλότερη τιμή (μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης).

Όλες οι νόμιμες κρατήσεις θα βαρύνουν το μειοδότη.

Οι προσφορές θα πρέπει να συνοδεύονται από φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποδεχτούν, υπογράφοντας τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση τους παρακάτω ειδικούς όρους:

Εικοσιτετράωρη και για 365 ημέρες το χρόνο προμήθεια, επάρκεια και απόθεμα καύσιμων, καθόσον η Π. Ε. Έβρου βρίσκεται πολύ συχνά σε έκτακτες ανάγκες με συνέπεια την ανάγκη μετακινήσεων των υπηρεσιακών οχημάτων, συνεχώς.

Η παρούσα θα αναρτηθεί για 5 ημερολογιακές ημέρες στις ιστοσελίδες της Π. Α. Μ. – Θ., της Π. Ε. Έβρου, του Επιμελητηρίου Έβρου και θα κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω των προέδρων τους, στους Συλλόγους πρατηριούχων υγρών καυσίμων της Π. Ε. Έβρου, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Οι Προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 16-03-2018 στις 14.30, στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Ταχυδρομική Διεύθυνση: Ι. Δραγούμη 1, Τ. Κ. 68133 Αλεξανδρούπολη, Τηλέφωνα: 2551355837, 2551355838, fax: 2551355835).

Η προϊσταμένη της Δ. Τ. Ε.

Χριστίνα Μαυράκη

Διαβάστηκε 413 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή