Προκηρύξεις ΠΑΜΘ

Πρόσκληση κατάθεσης οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια toner.

 

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας ενδιαφέρεται για την προμήθεια toner τόσο για τις υπηρεσίες της όσο και για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και το ΚΕΔΔΥ. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε –εάν ενδιαφέρεστε-και τη δική σας οικονομική προσφορά στα προς ζήτηση είδη του συνημμένου πίνακα.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν, με τη φορολογική σφραγίδα του προσφέροντα, σε σφραγισμένο φάκελο, υπογεγραμμένες, στην Π.Ε. Δράμας (1ης Ιουλίου 1 – 66100 Δράμα), Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Προμηθειών, Γραφείο 325, έως την Παρασκευή 27-11-2015 και ώρα 14:00.

Το κριτήριο κατακύρωσης είναι η συνολική οικονομικότερη προσφορά.

Τα toner θα παραδίδονται τμηματικά στην υπηρεσία μας μετά από την ανάδειξη του αναδόχου και την επίσημη παραγγελία από εμάς, το αργότερο σε 24 ώρες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προμηθειών στο τηλ.: 2521351325 ή 2521352351.

 

Δείτε εδώ το έγγραφο με τον πίνακα

Διαβάστηκε 3235 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή