Προκηρύξεις ΠΕ Έβρου

Ανακοίνωση Νο1 για την αριθ. 10/2017 διακήρυξη του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών για το Υποέργο "Συντήρηση - Λειτουργία αντλιοστασίου Κεφαλής ποταμού Άρδα έτους 2018 & 2019"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ.: 68132 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πληροφορίες : Μ. Φραγκιαδουλάκη

Τηλέφωνο: 25513-50570

TELEFAX: 25513-50404

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξανδρούπολη 23/11/2017

Αρ. Πρωτ.: οικ. τ.τ.4826

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜ. 10/2017 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΕΡΓΟ ¨ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΔΑ ΕΤΟΥΣ 2018 & 2019¨)

Σας γνωρίζουμε ότι για την αριθ. 10/2017 Διακήρυξη του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου παροχής υπηρεσιών για τη συντήρηση – λειτουργία αντλιοστασίου κεφαλής ποταμού Άρδα έτους 2018 & 2019 με ΑΔΑ: 7ΓΥ27ΛΒ-ΘΑΕ και ΑΔΑΜ: 17PROC002220388 α/α συστήματος 48505 και με αφορμή αίτημα συμπληρωματικών στοιχείων στη πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ, παρέχονται οι παρακάτω διευκρινήσεις προς διευκόλυνση υποβολής προσφοράς των οικονομικών φορέων :

1) στη σελ 25 της διακήρυξης αναγράφεται αριθμητικώς και ολογράφως το ποσό της εγγυητικής συμμετοχής, το οποίο είναι 1.827,00 €.

2) • Ελάχιστος αριθμός τεχνικού προσωπικού

α. Για την εξάμηνη αρδευτική περίοδο: 2 τεχνίτες ηλεκτρολόγοι

β. Για την εξάμηνη περίοδο συντήρησης: 1 τεχνίτης ηλεκτρολόγος

• Ελάχιστος αριθμός μηχανικών

α. Για την εξάμηνη αρδευτική περίοδο: 1 μηχανικός

β. Για την εξάμηνη περίοδο συντήρησης: 1 μηχανικός

• Ο οικονομικός φορέας θα επιλέξει τον αριθμό των ατόμων που θα εμπλακούν στη συντήρηση - λειτουργία του αντλιοστασίου, λαμβάνοντας υπόψη την απαίτηση για εξαήμερη εργασία την εξάμηνη αρδευτική περίοδο, καθώς και τυχόν άδειες του προσωπικού του

3) • Υποχρεωτικά προσόντα προσωπικού: Ηλεκτρολόγοι, με άδεια εγκαταστάτη

ηλεκτρολόγου 4ης ομάδας, Α΄ ειδικότητας.

Οι άδειες θα προσκομισθούν στο διαγωνισμό.

• Ο Τεχνικός Ασφαλείας θα είναι υποχρεωτικά Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με τουλάχιστον πενταετή (5) συνολικά αποδεδειγμένη εμπειρία εργασίας στην κατασκευή ή λειτουργία - συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων αντιστοίχου μεγέθους με το Αντλιοστάσιο Κεφαλής.

Τεχνικός Ασφαλείας μπορεί να είναι και ο υπεύθυνος μηχανικός (Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος) της εταιρίας.

Σε περίπτωση εξωτερικού συνεργάτη μηχανικού πρέπει να προσκομισθεί συμφωνητικό μεταξύ του μηχανικού και της εταιρίας όπου θα φαίνεται η μεταξύ τους συνεργασία για την ΄΄ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΆΡΔΑ ΈΤΟΥΣ 2018 & 2019΄΄.

• Ο μηχανικός (Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος) εκτός του πτυχίου θα προσκομίσει και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Η εμπειρία εργασίας αφορά σε οποιεσδήποτε Η/Μ εγκαταστάσεις αντιστοίχου μεγέθους με το Αντλιοστάσιο Κεφαλής. Προτιμητέα, αλλά όχι περιοριστικά, είναι η εμπειρία σε αντλιοστάσια αντιστοίχου μεγέθους.

Το ΤΕΥΔ συνιστάται σε Υ/Δ του Οικονομικού Φορέα, για τα στοιχεία του ιδίου. Αποδεικνύει ότι είναι σε θέση, εφόσον του ζητηθεί, να προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά και συμπληρώνεται σύμφωνα με τις Οδηγίες της Κατευθυντήριας Οδηγίας 15 (Απόφαση 161/2016) του ΕΑΑΔΗΣΥ. Επομένως δεν αφορά το προσωπικό που θα απασχοληθεί και γι΄ αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει ενότητα που να το αφορά

4) • Αποδεδειγμένη εμπειρία: Συνολικά πενταετής (5) σε Η/Μ εγκαταστάσεις αντιστοίχου μεγέθους με το Αντλιοστάσιο Κεφαλής.

• Η εμπειρία θα αναφέρεται σε κατασκευή ή συντήρηση ή κατασκευή & συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων.

Το ΤΕΥΔ συνιστάται σε Υ/Δ του Οικονομικού Φορέα, για τα στοιχεία του ιδίου. Αποδεικνύει ότι είναι σε θέση, εφόσον του ζητηθεί, να προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά και συμπληρώνεται σύμφωνα με τις Οδηγίες της Κατευθυντήριας Οδηγίας 15 (Απόφαση 161/2016) του ΕΑΑΔΗΣΥ. Επομένως δεν αφορά το προσωπικό που θα απασχοληθεί και γι΄ αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει ενότητα που να το αφορά

5) στη σελ 22 της διακήρυξης ορίζεται ότι η οικονομική προσφορά υποβάλλεται ηλεκτρονικά επί ποινή απορρίψεως στον (υπο)φάκελο «Οικονομική προσφορά», όμως πρέπει να υποβληθεί, ψηφιακά υπογεγραμμένο και το σχετικό ηλεκτρονικό αρχείο pdf, σύμφωνα με το υπόδειγμα της οικονομικής προσφοράς του ΜΕΡΟΥΣ Γ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ της διακήρυξης. Επιπλέον στη σελ 50 της διακήρυξης ορίζεται ότι «...ο προμηθευτής είναι υποχρεωμένος να συμπληρώσει τον παρακάτω πίνακα συμμόρφωσης « Επομένως το Φύλλο συμμόρφωσης του ΜΕΡΟΥΣ Γ΄ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, επισυνάπτεται στην τεχνική προσφορά, σε μορφή pdf, ψηφιακά υπογεγραμμένο.

6) στο άρθρο 8 της διακήρυξης, περιγράφει την διαδικασία της προδικαστικής προσφυγής. Οι προσφυγές ασκούνται σύμφωνα με τον Ν.4412/16 και συγκεκριμένα σύμφωνα με τα άρθρα 345-374. Τα πλήρη στοιχεία της Αναθέτουσας Αρχής αναφέρονται στις σελ. 3 και 9 της περίληψης – διακήρυξης και όλη η διαδικασία προδικαστικής προσφυγής (οδηγίες) προσδιορίζεται στην ιστοσελίδα της Α.Ε.Π.Π. (www.aepp-procurement.gr)

Σχετικά με την συμπλήρωση του ΤΕΥΔ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δημοσιεύτηκε ο Ν.4497/2017 (ΦΕΚ171/13-11-17), όπου στο άρθρο 107 παρ.13 αναφέρει «1. Κατά την υποβολή του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης (ΕΕΕΣ) του άρθρου 79, είναι δυνατή, με μόνη την υπογραφή του κατά περίπτωση εκπροσώπου του οικονομικού φορέα η προκαταρκτική απόδειξη των λόγων αποκλεισμού που αναφέρονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 73 για το σύνολο των φυσικών προσώπων που είναι μέλη του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου του ή έχουν εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτόν. 2. Ως εκπρόσωπος του οικονομικού φορέα για την εφαρμογή του παρόντος άρθρου, νοείται ο νόμιμος εκπρόσωπος αυτού, όπως προκύπτει από το ισχύον καταστατικό ή το πρακτικό εκπροσώπησής του κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς ή αίτησης συμμετοχής ή το αρμοδίως εξουσιοδοτημένο φυσικό πρόσωπο να εκπροσωπεί τον οικονομικό φορέα για διαδικασίες σύναψης συμβάσεων ή για συγκεκριμένη διαδικασία σύναψης σύμβασης. 3. Το παρόν άρθρο εφαρμόζεται και για την υπογραφή του Τυποποιημένου Εντύπου Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) το οποίο εκδίδει η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.).»

Η ανακοίνωση για την συγκεκριμένη διευκρίνιση αναρτήθηκε στις ιστοσελίδες της Π.Α.Μ.Θ. και την Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, καθώς και στα συνημμένα του ηλεκτρονικού διαγωνισμού στην πλατφόρμα του Ε.ΣΗ.ΔΗ.Σ.

 

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη

Του Τμήματος

Μαρία Φραγκιαδουλάκη

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη

 Του Τμήματος

 

 

 

 

Μαρία Φραγκιαδουλάκη

Διαβάστηκε 745 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 08:32

Φίλτρα Προκηρύξεων ανα Γεν. Δ/νση

Γεν. Δ/νσης Ανάπτυξιακού Προγραμματισμού

Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

Δ/νσης Περιβ/ντος & Χωρικού Σχεδιασµού

Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΑΜΘ

Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Δράμας

Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας

Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ξάνθης

Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ροδόπης

Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Έβρου

Γεν. Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας

Δ/νσης Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δ/νσης Εξυπηρέτησης του Πολίτη

Δ/νσης Διοίκησης ΠΑΜΘ

Δ/νσης Οικονομικού ΠΑΜΘ

Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Δράμας

Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Καβάλας

Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Ξάνθης

Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Έβρου

Γεν. Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής

Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΑΜΘ

Δ/νσης Κτηνιατρικής ΠΑΜΘ

Δ/νσης Πολιτικής Γης ΠΑΜΘ

Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας

Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Καβάλας

Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Ξάνθης

Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Ροδόπης

Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Έβρου

Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Έβρου Ορεστιάδας

Γεν. Δ/νσης Ανάπτυξης

Δ/νσης Βιομηχανίας & Ενέργειας

Δ/νσης Διά Βίου Μάθησης Απασχόλησης

Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Δράμας

Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Καβάλας

Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Ξάνθης

Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Ροδόπης

Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Έβρου

Γεν. Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών

Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ΠΕ Δράμας

Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ΠΕ Καβάλας

Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ΠΕ Ξάνθης

Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ΠΕ Ροδόπης

Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ΠΕ Έβρου

Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών ΠΕ Έβρου Ορεστιάδας

Γεν. Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας

Δ/νσης Δημόσιας Υγείας ΠΑΜΘ

Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας ΠΑΜΘ

Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Δράμας

Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας

Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Ξάνθης

Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Ροδόπης

Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Έβρου

Γραφείο Περιφερειάρχη / Αντιπεριφερειαρχών

Γραφείο Περιφερειάρχη

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Έβρου

Αυτοτελής Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή