Γραφείο Τύπου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΑΚΙΝΑ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

Την συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων που εδράζονται στην Αθήνα, επιδιώκει δια των ενεργειών της, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Φανή Μπαχαρίδου. Είναι γνωστό ότι στην πρωτεύουσα εδράζονται και δραστηριοποιούνται πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους που έλκουν την καταγωγή τους από διάφορα σημεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ως εκ τούτου μέσα από τις δράσεις τους προβάλουν τον πολιτισμό μας και τη λαϊκή μας παράδοση σε ένα ευρύ κοινό. Συνεπώς λειτουργούν ως άριστοι πρεσβευτές του τόπου μας και αυτή την προβολή σχεδιάζει να ενισχύσει και η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Διά της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, έχει γίνει μία πρώτη επαφή με εκπροσώπους των Συλλόγων και των Σωματείων και ξεκίνησε ο σχεδιασμός ενός πλαισίου δράσεων, το οποίο προσεχώς θα πάρει οριστική μορφή και θα τεθεί προς υλοποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους πολιτιστικών σωματείων στην Αθήνα ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά καθώς έως τώρα δεν υπήρχε συνδεσιμότητα τους με τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης στον τόπο καταγωγής τους.

a9c89589 2f4c 4ee6 b235 9df28aef670c

e632a3c6 9448 43d0 b127 ca7f7d7892c7

cb3195d2 570d 4122 9187 9a2049f52c24

Διαβάστηκε 127 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή