Γραφείο Τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

 

Τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε στο γραφείο του στην έδρα της Μητρόπολης στο Διδυμότειχο η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Φανή Μπαχαρίδου.

Η συνάντηση έγινε υπό το πρίσμα της ανταλλαγής προτάσεων μεταξύ της ΠΑΜΘ και της Μητρόπολης ΔΟΣ αναφορικά με τη διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων που προάγουν και αναδεικνύουν την τοπική παράδοση και το πολιτιστικό και θρησκευτικό προφίλ της περιοχής.

Έτερο σημαντικό θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση της κας Μπαχαρίδου με τον κ.κ. Δαμασκηνό ήταν το δημογραφικό ζήτημα καθώς ο πληθυσμός στο βόρειο τμήμα του Έβρου βαίνει συνεχώς μειούμενος. Επί του συγκεκριμένου ζητήματος συμφωνήθηκε η συνεργασία αναφορικά με την εξεύρεση τρόπων ώστε να επιτευχθεί συγκράτηση του τοπικού πληθυσμού στις εστίες του.

Ο κ.κ. Δαμασκηνός εξέφρασε την ανησυχία του για το συγκεκριμένο ζήτημα, την οποία ανησυχία συμμερίζεται και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Μπαχαρίδου, αλλά και συνολικά η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

bbe3a58d 0b89 4fed 9aab bdba4141eb3a

Διαβάστηκε 114 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή