Γραφείο Τύπου

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τη βελτίωση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Ροδόπης

26112021

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ένα νέο έργο προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για έργα συντήρησης και βελτίωσης σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της ΠΕ Ροδόπης, συνολικού μήκους 17 χιλιομέτρων.

Η παρέμβαση της Περιφέρειας έχει στόχο να αποκαταστήσει τις φθορές στο οδόστρωμα, να αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας των δρόμων αλλά και να αποκαταστήσει ή να ανακατασκευάσει κατεστραμμένα τμήματα.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Σιδηροχωρίου (στις επαρχιακές οδούς «Κομοτηνή - Καλαμόκαστρο - Νέο Σιδηροχώρι - Νέα Αδριανή - Άγιοι Θεόδωροι» και «Νέο Σιδηροχώρι - Παγούρια - Λίμνη Μητρικού»), στις επαρχιακές οδούς «Γλυκονέρι - Μέση», «Κομοτηνή - Νυμφαία», «Θρυλόριο - Βέννα - Κρωβύλη - Σ.Σ. Μέστης», στην εθνική οδό «Αρίσβη - Σάπες - Βέλκιο» καθώς και στο παραλιακό μέτωπο (στην επαρχιακή οδό «Προφήτης Ηλίας - Πλατανίτης»).

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και η σύμβασή του υπογράφηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο και τον ανάδοχο του έργου κ. Αλέξανδρο Πιατίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε.», παρουσία του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας κ. Τάσου Παράσχου.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 68 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή