Γραφείο Τύπου

Επικοινωνία με Συμπαραστάτη του Πολίτη

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ που θέλουν να επικοινωνήσουν με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης κ. Αργύριο Χουρμουζέλη, ότι λόγω της επιδημιολογικής έξαρσης, θα πρέπει να αποστέλλουν τις καταγγελίες τους για την επίλυση των διαφορών τους με τις υπηρεσίας της Περιφέρειας, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά στην διεύθυνση Δημοκρατίας 1 – Κομοτηνή 69132.

Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα είναι δυνατή η αυτοπρόσωπη παράστασή τους στο γραφείο του, εφόσον απαιτείται, κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας τους, στα τηλέφωνα 25313 50221, κιν. 6976338731 και με την τήρηση των αναγκαίων μέτρων.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστηκε 538 φορές

Αναζήτηση Γραφείο Τύπου

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή