Διαβούλευση

Μελέτη αξιολόγησης, αναθεώρησης & εξειδίκευσης του Περιφερειακού πλαισίου χωροταξικού σχεδιασμού & αειφόρου ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

                                    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραδόθηκε η Α’ Φάση της Μελέτης που αφορά στην αξιολόγηση του θεσμοθετημένου Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπόνηση της μελέτης «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου  xωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΠΠΧΣΑΑ) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», η οποία ανατέθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και της οποίας ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση – «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ».

Προκειμένου να διαμορφωθεί η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου επί της έκθεσης αξιολόγησης, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamth.gov.gr/ τα σχετικά κείμενα και καλεί τους πολίτες καθώς και τους κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Όσοι επιθυμούν να διατυπώσουν τις απόψεις ή παρατηρήσεις τους έχουν τη δυνατότητα να τις υποβάλλουν εγγράφως στην ταχυδρομική διεύθυνση: Περιφέρεια ΑΜ-Θ, Γραφείο Περιφερειάρχη (για αξιολόγηση ΠΠΧΣΑΑ) - Γ. Κακουλίδη 1 – 69100 Κομοτηνή, ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως και τις 20 Ιανουαρίου 2013.

 

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

 

A΄ ΦΑΣΗ - ΣΤΑΔΙΟ Α1 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
ΤΕΥΧΟΣ 1

A΄ ΦΑΣΗ - ΣΤΑΔΙΟ Α1 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 2

A΄ ΦΑΣΗ - ΣΤΑΔΙΟ Α1 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
ΤΕΥΧΟΣ 3

A΄ ΦΑΣΗ - ΣΤΑΔΙΟ Α1 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
ΤΕΥΧΟΣ 4

 

Διαβάστηκε 9698 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 10:49

Αναζήτηση Διαβούλευση

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή