Διαβούλευση

Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) και με συνημμένα τεύχη Σχεδίου διαχείρισης εξορυκτικών αποβλήτων (Σ.Δ.Α.), Ειδικής Οικολογικής Αξιολόγησης (Ε.Ο.Α.) για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων σε έκταση 99.079,95 τ.μ., στη θέση «Λεπτοκαρυές»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθ.5 της ΚΥΑ οικ 1649/45/15-01-2014 (ΦΕΚ 45/Β΄) ανακοινώνεται ότι:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαβιβάστηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δ/ΝΣΗ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Δ΄ με αριθ. πρωτ. οικ.47267/03-10-2016 η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) και με συνημμένα τεύχη Σχεδίου διαχείρισης εξορυκτικών αποβλήτων (Σ.Δ.Α.), Ειδικής Οικολογικής Αξιολόγησης (Ε.Ο.Α.) για την εκμετάλλευση λατομείου μαρμάρων σε έκταση 99.079,95 τ.μ., στη θέση «Λεπτοκαρυές», Τ.Κ. Βώλακα, Δήμου Κ. Νευροκοπίου Π. Ε. Δράμας, η οποία βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Δράμας, (Διοικητήριο, Δράμας), όπου μπορεί να προσέλθει προκειμένου να ενημερωθεί και να υποβάλει τυχόν απόψεις- ενστάσεις εντός τριάντα (30) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας με αρθ. πρωτ ΔΔ4985/13-9-2016.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Διαβάστηκε 650 φορές

Αναζήτηση Διαβούλευση

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή