Διαβούλευση

Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της ΜΠΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ- ΜΠΑΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ αναφορικά με την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων, για την έρευνα λατομείου μαρμάρων εμβαδού 71.300,38 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Oχυρό»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθ.5 της ΚΥΑ οικ 1649/45/15-01-2014 (ΦΕΚ 45/Β΄) ανακοινώνεται ότι:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαβιβάστηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης με αριθ. πρωτ. 3860/Π60/Φ5714/27-9-2016 η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της ΜΠΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ- ΜΠΑΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ αναφορικά με την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων, για την έρευνα λατομείου μαρμάρων εμβαδού 71.300,38 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Oχυρό», Τ.Κ. Βώλακα, Δήμου Κ. Νευροκοπίου Π. Ε. Δράμας, η οποία βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Δράμας, (Διοικητήριο, Δράμας), όπου μπορεί να προσέλθει προκειμένου να ενημερωθεί και να υποβάλει τυχόν απόψεις- ενστάσεις εντός τριάντα (30) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ της Δράμας με αρθ. πρωτ ΔΔ4830/3-10-2016.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Διαβάστηκε 710 φορές

Αναζήτηση Διαβούλευση

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή