Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Εμμανουήλ Ταπατζά με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα για σημαντικά έργα στην Π.Ε. Ροδόπης

1105202411052024a11052024b11052024c

Σύσκεψη για μία σειρά σημαντικών έργων που εκτελούνται ή πρόκειται να εκτελεστούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της ΠΕ Ροδόπης στην Κομοτηνή παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκουρά. Τον Υπουργό υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη και άμεσα έθεσε στην ατζέντα της συζήτησης τα έργα για τα οποία είναι απαραίτητη η συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Έργα ζωτικής σημασίας, όπως τα χαρακτήρισε ο Αντιπεριφερειάρχης, για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Με την δέσμευση του ότι τις επόμενες εβδομάδες θα επισκεφτεί και πάλι την Περιφέρεια ΑΜΘ, τοποθετήθηκε ο υπουργός κος Χρήστος Σταϊκούρας λέγοντας πως «σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα αποτυπώνω και μοιράζομαι μαζί σας τα έργα τα οποία εκτελεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αλλά και οι φορείς αυτού. Ταυτόχρονα σχεδιάζουμε μαζί με την αυτοδιοίκηση τις προτεραιότητες που εσείς θέτετε για το επόμενο χρονικό διάστημα». Ειδικά για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης ο υπουργός έθεσε στη σύσκεψη την ολοκλήρωση του Φράγματος Ιασίου, την μελέτη του Φράγματος Κομψάτου, το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής και παρεμβάσεις σε χαράξεις της σιδηροδρομικής γραμμής, απαραίτητες για την ολοκλήρωση των έργων οδοποιίας μεταξύ Ιάσμου και Κοπτερού.

Στην σημερινή σύσκεψη του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα με τον ΑντιπεριφερειάρχηΕμμανουαήλΤαπατζά, συμμετείχαν ο AναπληρωτήςΠεριφερειάρχης Νικόλαος Ευκαρπίδης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ Παναγιώτης Χαλβατζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Κτηνοτροφίας Ριτβάν Χατζή Μεμέτ, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Ψηφιακής Μετάβασης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Γης ΡιτβάνΜολλάΙσά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχμέτ ΟσμάνΠεχλιβάν, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ροδόπης Χρύσα Τσιλιγγίρη.

Ο κ. Εμμανουήλ Ταπατζάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συζήτηση που έγινε με τον κ. Χρήστο Σταϊκούρα και αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που αναπτύσσουν για το σύνολο των θεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, κάτι που είναι απαραίτητογια την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης δώρισε στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών τολεύκωμα για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης και αναμνηστικά της ΠΕ Ροδόπης.

Από το γραφείο

Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 113 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή