Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ο πολιτισμός στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ροδόπης με τον Σύλλογο Πολιτισμού και Ανάπτυξης Σαπών ΔΡΩ

14032024a

Ο πολιτισμός βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτισμού και Ανάπτυξης Σαπών ΔΡΩ. Η συζήτηση αφορούσε το ετήσιο πρόγραμμα δράσης που έχει σχεδιάσει για να υλοποιήσει η Περιφέρεια ΑΜΘ, όπου ο πολιτισμός είναι στις προτεραιότητες και ιδιαίτερα η στήριξη των πολιτιστικών συλλόγων που παράγουν σημαντικό έργο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ροδόπης εξήρε το έργο που παράγει ο σύλλογος ΔΡΩ και δήλωσε: «Πολιτική μας είναι η στήριξη του πολιτισμού, γιατί μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερη κοινωνία, ιδιαίτερα για τα παιδιά μας. Σας συγχαίρω για το έργο που παράγετε αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, κάνοντας κοινωνούς τα νέα παιδιά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας. Γι’ αυτό και εμείς θα σας στηρίξουμε στο βαθμό που μας επιτρέπεται». Ο κ.ΕμμανουήλΤαπατζάς αναφέρθηκε στο πλαίσιο χρηματοδότησης που διέπει τους πολιτιστικούς συλλόγους και την πρόβλεψη για υποστήριξη δράσεων πολιτισμού που θα υλοποιήσει φέτος ο Σύλλογος Πολιτισμού και Ανάπτυξης Σαπών ΔΡΩ, όπως και το σύνολο των συλλόγων του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών. Με τη σειρά του έγινε αποδέκτης προτάσεων πολιτισμού από τα μέλη του συλλόγου, που θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν από κοινού το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ανανέωσε το ραντεβού του με τα μέλη του Συλλόγου Πολιτισμού και Ανάπτυξης Σαπών ΔΡΩ, ενόψει και των πολιτιστικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει τους θερινούς μήνες στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών. Άλλωστε ο πολιτισμός, όπως τόνισε ο κος Ταπατζάς, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, παράλληλα με την εκτέλεση παρεμβάσεων που είναι προγραμματισμένες για το παραλιακό μέτωπο.

Από το γραφείο

Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

 

Διαβάστηκε 61 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή