Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Μέτρα Ασφάλειας και Είσοδος των Πολιτών στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Το επιδημιολογικό φορτίο της Ροδόπης έχει αυξανόμενη τάση τις τελευταίες ημέρες. Στα πλαίσια της ενίσχυσης του τείχους προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19 η Π.Ε. Ροδόπης εξοπλίζει ακόμη περισσότερο τις διευθύνσεις της. Η προσθήκη πέντε σταθμών απολύμανσης και θερμομέτρων στις εισόδους των κτιρίων των υπηρεσιών είναι ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, διανεμήθηκε υλικό προστασίας από τον COVID-19 στους εργαζόμενους των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.

«Η τήρηση των μέτρων και η ενότητα είναι δύο θεμελιώδεις ανάγκες που πρέπει να διαφυλάξουμε. Σύντομα όλο αυτό θα είναι μια ανάμνηση, αλλά ως τότε μένουμε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Καλούνται οι συμπολίτες μας εφεξής κατά  την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες της ΠΑΜΘ ΠΕ Ροδόπης, να τηρούν τα αναγκαία μέτρα, με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Τσαλικίδης.

 

 

 

                                                              Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 494 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή