Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Αεροψεκασμοί ULV ακμαιοκτονίας στο φυσικό περιβάλλον της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Αεροψεκασμοί ακμαιοκτονίας με εφαρμογή ULV θα διενεργηθούν, σήμερα Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, σε θέσεις του φυσικού περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, σε εξέλιξη του έργου καταπολέμησης κουνουπιών που υλοποιεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Οι δράσεις ακμαιοκτονίας από αέρος, θα εξελιχθούν μετά τη δύση του ηλίου, σε συνολική έκταση 80.000 στρεμμάτων φυσικού και αγροτικού συστήματος, στις ευρύτερες περιοχές των οικισμών Γλυκονερίου, Ιμέρου, Γλυφάδας, Παγουρίων, Φαναρίου, Πόρπης, Παλλαδίου.

Εντατικά συνεχίζεται και την τρέχουσα χρονική περίοδο το πρόγραμμα επίγειων εφαρμογών στο περιαστικό, αστικό, αγροτικό και φυσικό περιβάλλον της Περιφερειακής Ενότητας.

 

Σημειώνεται καταληκτικά ότι η  Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της  ΠΕ Ροδόπης, είναι στη διάθεση των πολιτών για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

 

 

                                                              Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 436 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή