Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Συνεργασία Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και ΕΠΣ Θράκης για τη διασφάλιση απηνιδωτών από το πρόγραμμα LEADER για την ασφάλεια στους αγώνες ποδοσφαίρου της Ροδόπης

Με την προμήθεια 10 απηνιδωτών, από πόρους του τοπικού προγράμματος LEADER Ροδόπης και Ξάνθης, ενισχύονται τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας στους αγώνες ποδοσφαίρου σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, των τμημάτων υποδομής και των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Η προμήθεια των απηνιδωτών, η εκπαίδευση στη χρήση τους και σε βασικές δεξιότητες αναζωογόνησης προβλέπονται στο πλαίσιο έργου της ΕΠΣ Θράκης, η υλοποίηση του οποίου εντάχθηκε στο  τοπικό πρόγραμμα LEADER. Με την άρση των περιορισμών για την αναχαίτιση του κορονοϊού και τη συνέχιση των αγωνιστικών δραστηριότητων, θα προχωρήσει κανονικά η εκτέλεση του έργου, όπως προβλέπεται κι από τη σχετική σύμβαση που υπογράφηκε ήδη τον Ιούλιο του 2020.

«Με την απόκτηση αυτού του πολύτιμου εξοπλισμού που θα είναι διαθέσιμος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, διασφαλίζεται η βελτίωση των όρων ασφάλειας των αθλητών στους χώρους διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων στη Ροδόπη» ανέφερε σε σχετική δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Νικόλαος Τσαλικίδης.

                                                                     Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

Διαβάστηκε 495 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή