Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Καθαρισμοί και κοπή χόρτων κατά μήκος του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

09051

09052

09053

Στο πλαίσιο των εργασιών, διεξάγεται καθαρισμός από χόρτα και απομάκρυνση απορριμμάτων στην Ανατολική και Δυτική Είσοδο Κομοτηνής ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις πρόκειται να εξελιχθούν σε κόμβους του οδικού δικτύου, όπου απαιτείται. Ενδεικτικά αναφέρονται οι κόμβοι Φαναρίου, Μεσσούνης , Ιάσμου, Παραδημής, Θρυλορίου, Παλλαδίου, Ν. Καλλίστης, Κοσμίου και στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.

Παραλλήλως, με μηχανήματα της ΔΤΕ της Περιφερειακής Ενότητας υλοποιούνται παρεμβάσεις, καθαρισμών τάφρων και πρανών, κούρεμα χόρτων και θάμνων, στην έκταση του επαρχιακού και εθνικού δικτύου στα όρια της Ροδόπης. Στην ίδια κατεύθυνση αποσκοπούσαν εργασίες σε επαρχιακούς δρόμους σε περιοχές του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

«Με σεβασμό στο περιβάλλον, επιδιώκουμε να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα και την ορατότητα στους δρόμους μας. Παρεμβαίνουμε με εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού πρανών και τάφρων, κατά μήκος των επαρχιακών και εθνικών οδών στη Ροδόπη, με σκοπό να υποδεχτούμε την επομένη μέρα, με ασφάλεια», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης.

 

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

 

 

 

Διαβάστηκε 492 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή