Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

1η Μαθητιάδα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Μαθητιάδα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης παραβρέθηκε στις απονομές και συνεχάρη τις νικήτριες ομάδες, τονίζοντας πως στον αθλητισμό σημασία δεν εχει πάντα ο νικητής αλλα η αξία της συμμετοχής.
Σε δηλώσεις του με αφορμή τους αγώνες τόνισε τα εξής: "Θα ήθελα να συγχαρώ την οργανωτική επιτροπή της Μαθητιάδας για την άρτια οργάνωση και επιπλέον να εξάρω την προσπάθεια ολων των εθελοντών, καθηγητών, φοιτητών, διασωστών και Σαμαρειτών, που δείχνουν έμπρακτα πως ενωμένοι μπορούμε πολλά. Ο αριθμός των εθελοντών ήταν εντυπωσιακός και ελπιδοφόρος. Εύχομαι μαθητές και καθηγητές από τα σχολεία της Βορείου Ελλάδος να απολαύσουν τις στιγμές και να αποτελέσουν παρακαταθήκη για την μελλοντική τους ενασχόληση με τον αθλητισμό παντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι".

Διαβάστηκε 824 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή