Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

ελετή Λήξης των διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – Δομής δια Βίου Μάθησης – Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 

 

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης των διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – Δομής δια Βίου Μάθησης – Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την περίοδο 2016-2017 στην αίθουσα "Γεώργιος Παυλίδης" και παράλληλα σε 5 άλλες πόλεις της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ – Δομή δια Βίου Μάθησης – Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αποτελεί μία δράση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Τσαλικίδης επισήμανε την αξία της καταρτισμένης εκπαίδευσης, τόνισε την σημασία της διασύνδεσης της Πανεπιστημιακής κοινότητας με την τοπική κοινωνία ενώ παράλληλα στάθηκε και στην αξία του εθελοντισμού, με την αφιλοκερδή συμμετοχή ομιλητών καθηγητών και υπαλλήλων της Περιφέρειας στην δράση. Κλείνοντας, κατέληξε πως οι απαντήσεις των ερωτηματολογίων των συμμετεχόντων και οι παρατηρήσεις τους θα αποτελέσουν οδηγό για ακόμα πιο άρτια δράση την επόμενη χρονιά.

Διαβάστηκε 839 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή