Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Επίσκεψη Κύπριων Μαθητών στην Π.Ε. Ροδόπης

 

 

 

 

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου στην Αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης μαθητές και καθηγητές του Λανίτειου Γυμνασίου Λεμεσού Κύπρου στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του με το 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής.

Ο Νίκος Τσαλικίδης, αφού καλωσόρισε τους μαθητές της Κύπρου στην περιοχή μας και μίλησε για τις ομορφιές της περιοχής μας τις οποίες αξίζει να επισκεφτούν και να γνωρίσουν, τους ενημέρωσε για τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού και στάθηκε στην διαχρονικά αρμονική και ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή μας, η οποία αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών, λαών και θρησκειών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσαλικίδης τόνισε πως «Είναι σημαντικό να γνωρίσουν την περιοχή μας άνθρωποι από την Κύπρο και αυτά τα παιδιά και οι καθηγητές να αποτελέσουν πρεσβευτές της Ροδόπης στην περιοχή τους, προκειμένου να μεταφέρουν όλα όσα είδαν από τις ομορφιές της περιοχής μας και γευόμενοι την Θρακιώτικη Φιλοξενία».

Σε όλους τους παρευρισκομένους, μαθητές και καθηγητές, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, που αφορούν τα αξιοθέατα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και ένα λεύκωμα της Ροδόπης.


Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 636 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:06

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή