Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Eπίσκεψη της Πρέσβειρας της Σουηδίας στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Με αφορμή την επίσκεψη της Πρέσβειρας της Σουηδίας στην Αθήνα κ. Charlotte Sammelin στην ΠΕ Ροδόπης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Υποδεχθήκαμε σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, την Πρέσβειρα της Σουηδίας στην Αθήνα κ. Charlotte Sammelin.

Συζητήσαμε για το θεσμό και τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης στις δύο χώρες, με έμφαση στην καλλιέργεια σχέσεων διμερούς συνεργασίας σε επίπεδο αυτοδιοικήσεων, για την αξιοποίηση βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζονται στη Σουηδία, προς όφελος των πολιτών της περιοχής και της Περιφέρειας μας.

Κατά την συνάντησή μας , εστιάσαμε και στα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας και των τεχνολογιών στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και στην καθημερινότητα των τοπικών κοινωνιών».

Διαβάστηκε 542 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 11:09

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή