Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Κομβικής σημασίας για το μέλλον της Ροδόπης, η στήριξη για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της SHELMAN

Τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Αλεξανδρίδη, μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων και τον πρώην Διευθυντή του εργοστασίου της SHELMAN κ.Ανδρέα Καραβίδα, υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης.

Τη θέση ότι «η στήριξη, για την επίτευξη της επαναλειτουργίας του εργοστασίου της SHELMAN στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, θα αποτελέσει εξέλιξη κομβικής σημασίας για το μέλλον της Ροδόπης» εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης. Ο κ.Τσαλικίδης, διαβεβαίωσε για το αμέριστο ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την επαναλειτουργία της μονάδας, καθώς «η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, πρόκειται να σηματοδοτήσει μια ελπίδα ανάκαμψης της περιοχής». Σημείωσε «η αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας και της απασχόλησης, περνά μέσα από την ενδυνάμωσης της βιομηχανικής ζώνης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας κι αποτελεί πρωταρχικό στόχο μας. Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση». Ο ίδιος ανέφερε πως, θα θέσει υπόψη της ηγεσίας του Υπουργείου Επενδύσεων και Ανάπτυξης, το σύνολο των ζητημάτων που ετέθησαν, για την αναγκαιότητα άμεσης επαναλειτουργίας του εργοστασίου και τις ενέργειες που πρέπει να προχωρήσουν, χωρίς καμία καθυστέρηση.


Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 563 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 11:09

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή