Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ενημερωτικός καμβάς στο κτίριο της ΠΕ Καβάλας

Στα πλαίσια των δράσεων προώθησης της τουριστικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Π.Ε.Καβάλας, η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε.Καβάλας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης, την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, προχώρησαν στην τοποθέτηση δύο μεγάλου μεγέθους καμβάδων στη βόρεια πλευρά του Διοικητηρίου της πόλης, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού.

Οι εν λόγω καμβάδες, που αντικατέστησαν τους αντίστοιχους που είχαν τοποθετηθεί στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης, αποτυπώνουν την ιστορική διαδρομή του Απόστολου Παύλου στην περιοχή μας καθώς και τα παραγόμενα στην περιοχή μας υψίστης ποιότητας προιόντα.

Με δεδομένο ότι από το κεντρικό αυτό σημείο της πόλης περνούν χιλιάδες επισκέπτες ειδικά την θερινή περίοδο, η εν λόγω δράση αποτελεί έναν πρωτοποριακό, καλαίσθητο και ελκυστικό τρόπο προβολής της ομορφιάς και της σημασίας του τόπου μας, ένα μέσο ανάδειξης και προώθησης των εξαιρετικών προϊόντων των παραγωγών μας, και μπορεί να αποτελέσει το φόντο που θα κοσμήσει αναρτήσεις στα social media για τον Νομό μας.

Συνεχίζουμε τις δράσεις για την ανάπτυξη και προβολή της πολιτιστικής  κληρονομιάς της Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

             Αλέξης Πολίτης

Διαβάστηκε 248 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή