Άσκηση "ΠΥΡΦΟΡΟΣ 2023"

Κατόπιν πρόσκλησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καβάλας και προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας κου Αλέξη Πολίτη, και σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, η άσκηση Πολιτικής Προστασίας επί Χάρτου (Α.Ε.Χ.), με την κωδική ονομασία «ΠΥΡΦΟΡΟΣ 2023».

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Καβάλας «Ν. ΜΑΡΤΗΣ» με ώρα έναρξης 09:30 π.μ. και ολοκληρώθηκε στις 14:30. Συμμετείχαν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Δασικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, του Στρατού, των Δήμων, των αρμοδίων Περιφερειακών Υπηρεσιών, του Λιμεναρχείου, των Εθελοντικών Οργανώσεων αντιμετώπισης κινδύνων της Π.Ε. Καβάλας κλπ. καθώς επίσης και Υπηρεσίες και Φορείς που είχαν εμπλοκή σε κάποιο βαθμό με το θέμα.

Ο σκοπός της άσκησης επιτεύχθηκε, αναδείχθηκαν τα όποια προβλήματα και έγινε αξιολόγηση της πληρότητας και αποτελεσματικότητας των υφιστάμενων σχεδίων, του προσωπικού και των μέσων των εμπλεκόμενων με το θέμα των δασικών πυρκαγιών, Υπηρεσιών και Φορέων, προκειμένου να διασφαλίσουμε την προστασία των πολιτών και των επισκεπτών της Π.Ε. Καβάλας από τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστηκε 189 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή