Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Η ΠΕ Καβάλας συγχαίρει τα παιδιά που πέτυχαν σε Μαθηματικούς Διαγωνισμούς

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στον κινηματογράφο Ζέφυρο η τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς "Θαλής", "Αρχιμήδης" και "Πυθαγόρας" της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. 

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Προηγήθηκε μια εξαιρετική παρουσίαση  μουσικών κομματιών, απο την μικρή ορχήστρα του Μανώλη Παργεντάκη με τίτλο ''Αρχαία Ελληνική Μουσική".

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης κατά τον χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια κατ’ αρχήν στα παιδιά για την επιτυχία τους, τονίζοντας ότι στο πρόσωπό τους τιμάται η αριστεία, η επιτυχία και η αξιοσύνη, κατά δεύτερον στους γονείς τους γιατί οι διακρίσεις – επιτυχίες τους δείχνουν οικογενειακή  συγκρότηση και συνοχή και τα εύσημα ανήκουν στις οικογένειές τους, ενώ τόνισε ότι η πολιτεία πρέπει να επενδύσει στην παιδεία προκειμένου να έχει μέλλον η χώρα μας. 

Διαβάστηκε 384 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή