Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ακόμη ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στο νησί της Θάσου

Σήμερα, Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας υπογράφηκε μεταξύ της ΠΕ Καβάλας και της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία «Γκουλούσης Κωνσταντίνος», σύμβαση για την κατασκευή του έργου: «Διαμόρφωση συμβολών χωμάτινων οδών με οδικό δίκτυο του νησιού της Θάσου».

Μετά την υπογραφή της Σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Συνήθως μετά από βροχοπτώσεις, λόγω των κατά μήκος κλίσεων ορισμένων χωμάτινων αγροτικών δρόμων κατέρχεται σημαντικός όγκος φερτών υλικών (χώματα, πέτρες κ.τ.λ.) τα οποία κατακλύζουν το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού της Θάσου. Με το συγκεκριμένο έργο προφυλάσσουμε και τους οδηγούς, αλλά και τους πεζούς, από την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων, γιατί, όπως έχουμε τονίσει, πρωταρχικός στόχος της ΠΕ Καβάλας είναι η οδική ασφάλεια των οδηγών και των πεζών».

Διαβάστηκε 75 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή