Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας συνάντησε τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέτζο, στο γραφείο του δεύτερου στην Αθήνα την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία του βουλευτή ΝΔ Καβάλας Μακάριου Λαζαρίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έθεσε διάφορα θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα για τις ζημίες που έχουν υποστεί οι αγρότες από τις χαλαζοπτώσεις στις καλλιέργειές τους το προηγούμενο έτος.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα πορίσματα και οι εκτιμήσεις των ζημιών για τους αγρότες του Δήμου Νέστου, ενώ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες των εκτιμήσεων των ζημιών για τους αγρότες του πρώην Δήμου Φιλίππων, ώστε στη συνέχεια να εκταμιευθούν οι αντίστοιχες αποζημιώσεις.

Επίσης, ο κ. Αντωνιάδης έθεσε το θέμα της ακαρπίας και της μειωμένης απόδοσης της καλλιέργειας των αμυγδάλων και ο κ. Λυκουρέτζος δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το εν λόγω θέμα.

Διαβάστηκε 563 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 15:33

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή