Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Τακτικός έλεγχος δικαιώματος επιδότησης, δικαιούχων διατροφικού επιδόματος

Από την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ανακοινώνεται ο έλεγχος του δικαιώματος επιδότησης για τους δικαιούχους νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένους που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Υπηρεσίας μας για το β’ εξάμηνο του 2017 και θα διαρκέσει από 01/07/2017 έως 31/07/2017.

Η διαδικασία ελέγχου που θα ακολουθηθεί έχει ως σκοπό την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των πολιτών με την παράλληλη διασφάλιση της ορθής καταβολής του διατροφικού επιδόματος είναι η κάτωθι:

Κατά την διάρκεια του ανωτέρω διαστήματος πρέπει να υποβάλλεται αυτοπροσώπως από τον Νεφροπαθή/Μεταμοσχευμένο η τον υπεύθυνο είσπραξης που έχει ορισθεί στην Υπηρεσία μας, Υπεύθυνη Δήλωση της οποίας τα σχετικά έντυπα θα υπάρχουν διαθέσιμα στα κάτωθι σημεία:

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

Διαβάστηκε 1302 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 20:06

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή