Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Έκδοση νέων Δελτίων κυκλοφορίας ΑΜΕΑ και θεώρηση (Ανανέωση) των παλαιότερων

Από την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ανακοινώνεται ότι:

Από την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 έως την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιείται η ΕΚΔΟΣΗ των νέων Δελτίων κυκλοφορίας ΑΜΕΑ και η ΘΕΩΡΗΣΗ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ) των παλαιότερων, για το έτος 2016, για όσους δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας και 50% έκπτωση με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, σύμφωνα με την διευκρινιστική εγκύκλιο της Δ/νσης Προστασίας ΑΜΕΑ, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με ΑΔΑ:7ΦΤΔ465Θ1Ω-ΦΨ1. Τα δελτία που θα θεωρηθούν με τη διαδικασία αυτή θα ισχύουν και για το 2017, μέχρι την έκδοση της νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΜΕΑ ΕΤΟΥΣ 2016

  1. Αίτηση -υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, του δικαιούχου, περί μονίμου κατοικίας του στον Νομό Καβάλας και περί μη παραλαβής δελτίου από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή ΚΕΠ (δίδεται από την Υπηρεσία ή τα ΚΕΠ).
  2. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοαντίγραφο αυτής.
  3. Πιστοποίηση αναπηρίας 67% τουλάχιστον...

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

Διαβάστηκε 1855 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 20:06

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή