Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Έλεγχος για την χορήγηση του διατρ/κού επιδόμ. νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων για τον μήνα Mάρτιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ανακοινώνεται ο τακτικός έλεγχος για την χορήγηση του διατροφικού επιδόματος νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων για τον μήνα Mάρτιο 2015.

 

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία με τις προηγούμενες φορές προσκομίζοντας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους (πρωτότυπο ή θεωρημένο εντός μηνός) , στην Υπηρεσία μας, στο γραφείο 362.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, από τις 02/03/2015 έως και το αργότερο στις 31/03/2015.

Σε περίπτωση που ο δικαιούχος αδυνατεί να προσέλθει, μπορεί να προσκομίσει την ταυτότητα του, ένα οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο έχοντας και αυτό την δική του Αστυνομική Ταυτότητα μαζί του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε, καθημερινά, να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία μας, κατά τις ώρες 07:30 – 15:30, στο τηλ. 2513/503362.

Διαβάστηκε 3206 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 20:06

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή