Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Αποστολή αιτήματος παράτασης των συμβάσεων των ωφελουμένων του Προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας»

Προς ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε συνημμένα την υπ’ Αρ. Πρωτ. 01/119/20-03-2019 επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας προς το Περιφερειακό Συμβούλιο με την οποία ζήτησε την εισαγωγή ως θέματος στην επόμενη συνεδρίαση, του αιτήματος παράτασης των συμβάσεων των ωφελουμένων του Προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» που εργάζονται στις υπηρεσίες της ΠΕ Καβάλας, με σκοπό το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ να εκφράσει την συμπαράσταση και την υποστήριξή του. Επίσης, επισυνάπτεται η κοινή επιστολή των εργαζομένων και η από 28-02-2019 σχετική επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Καβάλας.

Για τα συνημμένα έγγραφα κάντε κλίκ εδώ.

Διαβάστηκε 469 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 12:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Σ.Ο.Π.Π. 1/4/2019 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Σ.Ο.Π.Π. 1/4/2019 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή