Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέων αδειών αυτοκινήτων Ε.Δ.Χ. ή για μετατροπή υφισταμένων αδειών Ε.Δ.Χ. σε άλλο τύπο

Από την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε  η  πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. (άρθρο 106 του Ν.4070/12)  για απόκτηση νέων αδειών αυτοκινήτων Ε.Δ.Χ. ή για μετατροπή υφισταμένων αδειών Ε.Δ.Χ. σε άλλο τύπο, να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:00.

Μετά την ολοκλήρωση υποβολής των σχετικών αιτήσεων και την επεξεργασία τους, θα εκδοθεί σύμφωνα με τον ίδιο νόμο, η προβλεπόμενη από το άρθρο 85 του Ν.4070/12 Απόφαση του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. στην οποία – μεταξύ άλλων – θα καθορίζεται και ο αριθμός των νέων αδειών που τυχόν θα χορηγηθούν.
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Α.Δ.Α. ΨΕ4Μ7ΛΒ-Α1Λ) έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλ;ας www.pekavalas.eu .
Πληροφορίες: Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Καβάλας (Διοικητήριο  Καβάλας, Τμήμα Έκδοσης Αδειών Κυκλοφορίας)
Τηλέφωνο : 2513503492 και 2513503496
 



Διαβάστηκε 973 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 12:02

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή