Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Δελτίο τύπου σε σχέση με την υποχώρηση της γέφυρας μπροστά απο το παλιό νοσοκομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε σχέση με την υποχώρηση τμήματος της γέφυρας μπροστά στο παλιό νοσοκομείο της πόλης, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε θέτοντας υπόψη σας το με Α.Π. 02/8025/11-12-2018 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Καβάλας και το με Α.Π. ΔΟΥ/6128/7-12-2018 έγγραφο της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θ. Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά: «Πέρα και πάνω από τα ζητήματα της αλληλογραφίας που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, το πιο σημαντικό ζήτημα το οποίο μας ενδιαφέρει και το οποίο αποτελεί μείζονα προτεραιότητα είναι η αναγκαιότητα της όσο το δυνατόν ταχύτερης αποκατάστασης της λειτουργίας του έργου και η διασφάλιση αφενός μεν της ασφάλειας των διερχομένων από το σημείο και αφετέρου η διευκόλυνση της κίνησης μέσα στην πόλη της Καβάλας».

Για το συννημένο έγγραφό κάντε κλίκ εδώ
Διαβάστηκε 769 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 15:45

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή