Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη την παραμονή Χριστουγέννων Έτους 2016

kalanta_xristoygennon_193_MLRSΤην Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24/12/2016 επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και έψαλαν τα κάλαντα, μεταξύ άλλων, κλιμάκιο στρατιωτών της 193 Μοίρας ΠΒ-MLRS από την Ελευθερούπολη, ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας, οι μαθητές από το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καβάλας, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Καβάλας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η Στρατιωτική Μουσική της 25ης Ταξιαρχίας και της 20ης ΧΧΤΘΜ, η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας και ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και να υλοποιηθούν όλες οι ευχές και η γέννηση του Θεανθρώπου να χαρίζει “επί γης ειρήνη και εν ανθρώποις ευδοκία” και στον καθένα προσωπικά υγεία, δικαίωση και ευτυχία». 

kalanta_xristoygennon_filarmonikh_dhmoy_Kavalas

kalanta_xristoygennon_moysiko_sxoleio_Kavalas

 

kalanta_xristoygennon_paidopolh_1kalanta_xristoygennon_paidopolh_2

 

kalanta_xristoygennon_syllogos_AMEA_n_Kavalaskalanta_xristoygennon_syllogos_Evritwn

 

kalanta_xristoygennon_syllogos_filwn_moysikhs

 

kalanta_xristoygennon_syllogos_ypallhlwn_PE_Kavalas

kalanta_xristoygennon_XXTTHM_Kavalas

 

 

 

 

 

 

Την Παιδόπολη της Καβάλας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας την Παρασκευή, 23-12-16 και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και το προσωπικό. Ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε σχετικά «Επισκεφθήκαμε, σήμερα, την Παιδόπολη, συνεχίζοντας την παράδοση που δημιουργήσαμε εδώ και 6 χρόνια με τον αείμνηστο Γ. Παυλίδη να δίνουμε το παρόν στο συγκεκριμένο ίδρυμα, να ανταλλάσουμε ευχές με τα παιδιά και να τους προσφέρουμε τα δώρα που τότε διέθετε προσωπικά ο αείμνηστος Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης και σήμερα εγώ. Θέλω να ευχηθώ να μην υπάρχουν παιδιά σε ιδρύματα και όλα τα παιδιά του κόσμου να ζουν αρμονικά με τις οικογένειές τους».

Διαβάστηκε 1865 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 16:04

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή