Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Σύσκεψη για το Air Sea Show 2017

syskepsi_AirSeaShow_foto1_7-12-2016Σήμερα Τετάρτη 7/12/2016 και ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλου σύσκεψη με θέμα τη διοργάνωση του 6ου Kavala AirSea Show 2017 από 30/6/2017 έως 2/7/2017.

Η σύσκεψη αφορούσε στην εξασφάλιση όλων των οργανωτικών, τεχνικών και οικονομικών προϋποθέσεων για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση έναντι των προηγούμενων ετών, με το μικρότερο δυνατό δημόσιο κόστος.

syskepsi_AirSeaShow_foto2_7-12-2016Αρχικά έγινε ο απολογισμός της διοργάνωσης μέχρι και το 2016, όπου παρουσιάστηκαν στοιχεία σημαντικής προόδου στην αύξηση των επισκεπτών. Το γεγονός αυτό οδηγεί στην ανάγκη έγκαιρης διαφήμισης του AirSea Show τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέσω των δράσεων τουριστικής προβολής της ΠΑΜΘ αλλά και του Δήμου Καβάλας και της Δημωφέλεια. Επίσης αποφασίστηκε ο εμπλουτισμός των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του Show. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ανακοινώνονται τόσο νωρίς οι ημερομηνίες διεξαγωγής.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δ. Τσανάκα, η Πρόεδρος της Δημωφέλεια κ. Α. Ιωσηφίδου, ο Πρόεδρος του ΟΛΚ κ. Χ. Ηλιάδη, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας κ. Πούλος, καθώς και εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Καβάλας και του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης.
Διαβάστηκε 2127 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 10:57

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή