Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας εν οψει της Θερινής Περιόδου

fotoΠριν την έναρξη της θερινής περιόδου και με γνώμονα την αναμενόμενη προσέλευση επισκεπτών από τις όμορες χώρες και την υπόλοιπη Ευρώπη, με κυρίαρχη αιτία την παραλιακή μας ζώνη, συγκλήθηκε σύσκεψη, σήμερα, Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία και συνεργασία ώστε οι παραλίες μας να είναι έτοιμες από άποψη υποδομών, προσβασιμότητας και εγκαταστάσεων.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΜΘ. κ. Μ. Αμοιρίδη, συμμετείχαν πέραν του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θ. Μαρκόπουλου, ο Δήμαρχος Νέστου κ. Ε. Τσομπανόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, κ. Κ. Γάκης, ο Αντιδήμαρχος Καβάλας, κ. Φ. Τουλκίδης, ο Αντιδήμαρχος Θάσου, κ. Χ. Πεταμίδης, ο εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και προϊστάμενος της Λιμενικής Αστυνομίας, Πλωτάρχης, κ. Α. Βρύζας, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας, κ. Φ. Πούλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας και επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, κ. Μάκης Παπαδόπουλος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας ΑΜΘ, κ. Σ. Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ΑΜΘ, κ. Α. Ιωσηφίδης.

 

 

Είναι δεδομένο ότι η καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας είναι οι ευχαριστημένοι επισκέπτες μας. Στη σύσκεψη αναδείχτηκε το κυρίαρχο πρόβλημα που απασχολεί το σύνολο των εμπλεκομένων που έχει να κάνει με το θεσμικό πλαίσιο χρήσης.

Συμφωνήθηκε ανάληψη δράσεων και παρεμβάσεων προς την Κυβέρνηση, ώστε το πλαίσιο να εξορθολογιστεί και ν’ αποτελέσει εργαλείο πρακτικό για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου, με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστηκε 2541 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 12:50

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή