Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Κήρυξη της περιοχής των Τεναγών Φιλίππων σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα: Κήρυξη της περιοχής των Τεναγών Φιλίππων σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

Σε συνέχεια του σχετικού Δελτίου Τύπου της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης ανακοινώνεται ότι ύστερα από ενέργειες του Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργου Παυλίδη και του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καβάλας, όλες οι περιοχές των Τεναγών Φιλίππων που επλήγησαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας έως 30 Μαΐου 2015, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1584/10-03-2015 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΑΔΑ: 6Λ16465ΦΘΕ-ΙΜΦ). Στην απόφαση αυτή συνέβαλαν οι Δήμοι Καβάλας και Παγγαίου με επιστολές τους, στους οποίους ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης και η Π.Ε. Καβάλας θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων.

Διαβάστηκε 2003 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή